[av_slideshow_full size=’large’ min_height=’0px’ stretch=” animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’ src=” attachment=” attachment_size=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’]
[av_slide_full slide_type=’image’ id=’475′ video=’http://’ mobile_image=” video_format=” video_ratio=’16:9′ title=’Ontdek de E-Sigaret’ custom_title_size=” custom_content_size=” caption_pos=’caption_center caption_center_framed caption_framed’ link_apply=” link=’lightbox’ link_target=” button_label=’Click me’ button_color=’light’ link1=’manually,http://’ link_target1=” button_label2=’Click me’ button_color2=’light’ link2=’manually,http://’ link_target2=” font_color=” custom_title=” custom_content=” overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=”][/av_slide_full]

[/av_slideshow_full]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Elektronische sigaret kopen
Wanneer je wilt stoppen kan het helpen om een elektronische sigaret aan te schaffen. Online elektronische sigaretten kopen kan bij verschillende winkels. Een zogenoemde E-sigaret is in de regel niet een vast hulpmiddel om te stoppen met roken, maar toch zijn er veel mensen die op deze manier de gewone shag en sigaretten aan de kant kunnen laten liggen. De E-sigaret is dan ook meer een vervanger van sigaretten en uiteraard minder schadelijk.

Hoe werkt een E-sigaret
Een elektronische sigaret maakt gebruik van verschillende vullingen. Je kunt hierbij kiezen voor een vulling met nicotine, maar ook zijn vullingen voor elektronische sigaretten te verkrijgen zonder nicotine. Verder is de E-sigaret uitgerust met een led lampje, een batterij en een schakelaar om te kunnen inhaleren. Wanneer je aan het mondstuk gaat inhaleren zal de schakelaar in werking gesteld worden en wordt de verstuiver verwarmd. Hierdoor ontstaat er damp van de vulling met vloeistof en kun je dus roken. Niet alleen kan je kiezen of er wel of geen nicotine in de vulling mag zitten, maar ook zijn de vullingen voor een E-sigaret te verkrijgen met een smaakje. Mensen kopen regelmatig een vulling met de maak aardbei, chocola of vanille.

Nicotine en de E-sigaret
Ondanks het feit dat de E-sigaret niet het aangewezen middel is om te stoppen met roken kan het voor sommige mensen wel werken. Verstandig is dan natuurlijk om vullingen te kopen zonder nicotine. Ga jij een elektrische sigaret gebruiken met nicotine vullingen, dan zal het effect even schadelijk zijn als dat bij een echte sigaret het geval is. De betere optie is natuurlijk om de sigaretten en shag helemaal te vergeten en dus te stoppen met roken. Dus wanneer je van plan bent om te stoppen en je de E-sigaret als tussenoplossing ziet, kies er dan voor om alleen vullingen zonder nicotine te gebruiken. Alleen op deze manier zal je de hersenen kunnen laten afkicken van de nicotineverslaving die jij in de loop van de tijd hebt ontwikkeld. Ook zijn er natuurlijk voldoende andere middelen en begeleiding die jou bij het stoppen met roken professioneel kunnen helpen.
[/av_textblock]