Roken en gewicht verliezen
Mensen die roken hebben over het algemeen een snellere stofwisseling en de opname van voedingstoffen in het lichaam wordt bij roken ook erg beïnvloed. Over het algemeen is het zo dat mensen die stoppen met roken in eerste instant aan zullen komen. De stofwisseling gaat dan namelijk op het oude niveau werken, waardoor je minder calorieën verbrand, maar wel op een gezonde manier. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je moet blijven roken of juist moet starten met roken, want ondanks dat roken zorgt voor een snellere verbranding van je calorieën is het nog steeds een erg schadelijke zaak.

Tijdens het roken gewicht verliezen
Wanneer je niet van plan bent om te stoppen met roken, maar enkel alleen wilt weten of het mogelijk is om af te vallen als je rookt, dan is het antwoord ja. Rokers nemen slechter voedingstoffen op, dus als je als roker af wilt vallen is het belangrijk om voldoende vitamines tot je te nemen. Verder is het van groot belang om veel water te drinken, wat op een totaal van zo’n 2 liter per dag moet komen. Afvalstoffen zullen met het drinken van veel water sneller uit je lichaam worden afgevoerd, wat zal zorgen voor een positief effect op je stofwisseling. Uiteraard kan je ook afvallen wanneer je gaat stoppen met roken. Het laten liggen van je sigaret wil niet altijd zeggen dat je aan zal komen.

Stoppen met roken en gewicht verliezen
Als je wilt stoppen met roken en tegelijkertijd wilt afvallen is de combinatie niet helemaal ideaal. Het is uiteraard wel mogelijk, maar dan moet je jezelf gaan richten op twee dingen tegelijk. Allereerst zou je beter kunnen stoppen met roken. Als je dit hebt gedaan en je houdt het een tijd vol, dan zal de snelheid van je stofwisseling dalen en is de kans dat je aan gaat komen uiteraard wel aanwezig. Veel mensen snoepen makkelijker als ze zijn gestopt, maar doe dit juist niet! Ben je gestopt met roken om